Κοπές Βόειου
  1. Κότσι ( Χρησιμοποιείται για γενικό μαγείρεμα. )

  2. Σπάλα ( Είναι ένα καθαρό σημείο για κιμά και χρησιμοποιείται για μαγείρεμα.)

  3. Ελιά η Σβέρκος ( Χρησιμοποιείται για κιμά για γιουβέτσι και για μαγειρευτό.)

  4. Κεφάλι ( Από το κεφάλι του μόσχου χρησιμεύει  τόσο η γλώσσα όσο και τα μάγουλα κυρίως για μαγείρεμα. )

  5. Σπαλομπριζόλα ( Είναι ιδανική για ψήσιμο ή για γιουβέτσι.)

  6. Μπριζόλες Κόντρα ( Για ψήσιμο.) 

  7. Μπριζόλες Κόντρα ( Για ψήσιμο.)

  8. Κιλότο & Πικάνια ( Για μαγειρευτό , ψητό ή στον φούρνο.)

  9. Στήθος Μόσχου ( Για βραστό ή γιουβέτσι.)

  10. Λάπα ( Ένα ιδανικό σημείο για κιμά. )

  11. Στρογγυλό ( Είναι ένα μαλακό σημείο το οποίο χρησιμοποιείται για μαγείρεμα. )

  12. Τράνς ( Καθαρό σημείο για κιμά , σνίτσελ, μαγείρεμα ή ψητό.)

  13. Ουρά ( Χρησιμοποιείτε κυρίως για κιμά καθαρό. )

  14. Νουά ( Το ιδανικό σημείο για ψητό κατσαρόλας.)

  15. Κότσι ( Για μαγείρεμα.)

  16. Νουά ( Το ιδανικό σημείο για ψητό κατσαρόλας.)

  17. Οσομπούκο ( Σημείο για μαγείρεμα στον φούρνο.)