Κοπές Χοιρινού
  1. Σπάλα ( Ιδανικό για μαγείρεμα στον φούρνο και για τηγανιά χοιρινού.)

  2. Μπούτι ( Χρησιμοποιείται για σνίτσελ, για ψήσιμο, για μαγείρεμα στον φούρνο ή για τηγανιά.)

  3. Φιλέτο - Νεφραμιά ( Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ψήσιμο ή για μαγείρεμα στον φούρνο.)

  4. Πανσέτα ( Το ιδανικότερο σημείο για ψήσιμο ή για μαγείρεμα στον φούρνο.) 

  5. Σβέρκος- Σπαλομπριζόλα ( Ιδανικό για ψήσιμο, για μαγείρεμα στον φούρνο, για κοντοσούβλι και για τηγανιά.)

  6. Κεφάλι ( Χρησιμοποιείται για πηχτή.)

  7. Μπριζόλες ( Για ψήσιμο. )