Ποιοι Είμαστε

Η επιχείρηση Ρεμέτζο ιδρύθηκε το 1990 από τον Ελευθέριο Καπετάνιο ως Κοσμική Ταβέρνα. Ο κύριος στόχος του ήταν η επιλογή αρίστης ποιότητας κρέατος, η άμεση εξυπηρέτηση πελατών και η καλύτερη γεύση.

Έπειτα από έξι χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και χάρη στην εμπιστοσύνη του κόσμου το 1996 ιδρύθηκε και το πρώτο Κρεοπωλείο με την ίδια ονομασία Ρεμέτζο σε ένα σημείο, στο οποίο προϋπήρχε Παραδοσιακό Κρεοπωλείο ακριβώς στο κέντρο της Σαλαμίνας ( Κουλουρη) και λειτουργούσε περίπου από το 1968. Σημαντικό μέλημα ήταν να κρατηθεί όσο το δυνατόν καλύτερα η φιλοσοφία ενός Παραδοσιακού Κρεοπωλείου ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις της εποχής. Φτάνοντας στο 2005 έχει πλέον αποκτηθεί η εμπειρία και κυρίως οι καλές κριτικές του κόσμου για την ποιότητα και την αξιοπιστία της Επιχείρησης την οποία και θα αναλάβουν πλέον οι γιοι Κωνσταντίνος & Παναγιώτης Καπετάνιος συνεχίζοντας την παράδοση του πατέρα.

Το 2006 έρχεται η στιγμή που η Ταβέρνα Ρεμέτζο έπειτα από δεκαέξι χρόνια επιτυχίας κλείνει οριστικά δυσαρεστώντας αρκετούς πελάτες.

Παρ όλα αυτά το 2007 ξεκινά ένα μεγάλο εγχείρημα. Eν μέσω οικονομικής κρίσης το νησί υποδέχεται το δεύτερο Κρεοπωλείο Ρεμέτζο το οποίο εδρεύει μέχρι και σήμερα στην περιοχή του Αγίου Λαυρέντιου ( στον ίδιο χώρο που λειτουργούσε η ταβέρνα.) στη Σαλαμίνα. Είναι ένας χώρος 150 τετραγωνικών μέτρων με σύγχρονες εγκαταστάσεις, άνετους χώρους , εργαστήριο επεξεργασίας κρέατος, ενώ προσφέρει μεγάλη ποικιλία κρεάτων , τυροκομικών προϊόντων, αλλαντικών και είδη παντοπωλείου με κύριο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών.

Φτάνοντας στο σήμερα το 2020 και τα δύο καταστήματα έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τόσο στη Σαλαμίνα όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας. Αυτό φυσικά οφείλετε τόσο στην εμπειρία και στον επαγγελματισμό που διαθέτουμε όσο και στις καλές κριτικές των πελατών μας που μας στηρίζουν χρόνια. Τον Οκτώβριο του ιδίου έτους πραγματοποιήθηκε ολική ανακίνηση στο δεύτερο κατάστημα με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Έπειτα από πολλά χρόνια δουλειάς, κόπου και αφοσίωσης προσπαθούμε να κρατάμε την καλύτερη ποιότητα με κρέατα από επιλεγμένα Ελληνικά βοσκοτόπια γιατί σκεφτόμαστε πάντα σαν πελάτες !


Το πρώτο λογότυπο των καταστημάτων ...